Kartvizit yapımı

Düzenlenmiş Bir Logoyu Bir Kartvizite Ekleme
keyboard_arrow_right
Kartvizitteki kaydı düzenlemek için lütfen hesabınızdaki "Projelerim" bölümüne gidin. Ardından aşağıdaki adımları uygulayın:
 

Adım 1: Düzenlemek istediğiniz kartviziti bulabilirsiniz ve "Kartı Düzenle" yi seçin.

 

Adım 2: Bu sizi 3. Adımdaki Düzenleme Aracına götürür.

 

Hâlihazır kartvizit tasarımınızdaki resmi kaldırmak için resmi seçin ve "X" işaretini tıklayın.

 

Adım 3: Artık " Logo / Resim Yükle" düğmesini tıklayarak bir Resim yükleyebilirsiniz.

 

Bu, hesabınızda bulunan bir logoyu yüklemenize veya bilgisayarınızdan farklı bir resim yüklemenize olanak tanıyan bir kutu açacaktır.

 

4. Adım: Yeni tasarımınızı kartvizitinize yerleştirdikten sonra, başka değişiklik veya düzenlemeye gerek olup olmadığını görmek için gözden geçirebilirsiniz.

 

5.Adım: Son olarak, tamamlandıktan sonra "Kartvizit Kaydet" düğmesini tıklayın.

 

Kartlarınız artık sipariş edilmeye hazır.

 
Birden Fazla Kart Oluşturma ve Bir Sipariş Olarak Satın Alma
keyboard_arrow_right

Kartvizitinizi satın aldıktan veya tamamladıktan sonra eğer farklı bir kişi / iş arkadaşı için aynı kartviziti satın almak isterseniz aşağıdaki işlemleri gerçekleştireceksiniz:

 

Yeni bir kart oluşturmaya başlamadan önce, seçtiğiniz seçeneklerle birlikte yaptığınız ilk kartvizitinizi sepete koyduğunuzdan emin olun.

 

Adım 1: Daha sonra sağ üst köşede bulunan "Hesap ve Projeler" düğmesini tıklayın.

 

Adım 2: Ardından aşağı açılır listeden "Projelerrim" i seçin ve ardından Sol taraftaki Kartvizitler'e tıklayın.

 

Adım 3: Farklı bir kişi / iş arkadaşınız için oluşturmak istediğiniz kartviziti bulun e "Cifte Kart" düğmesine tıklayın.

 

Adım 4: Bu sizi düzenleme sayfamız olan 3. Adım'a getirecektir. Artık bu sayfada ihtiyaç duyulan kişisel bilgiler ekranının sol tarafındaki beyaz metin kutularını kullanarak değiştirebilirsiniz. Kutudaki metne tıklayarak değiştirilmesi gereken metin kutusunu seçin. Geçerli metni silmek için sil tuşuna basabilir veya seçilene kadar metin kutusunu çift tıklatabilir ve mevcut metni silmek için sil tuşuna basabilirsiniz.

 

Adım 5: Bu sayfadaki kartvizitte tüm değişiklikleri yaptıktan sonra, düzenleme ekranının sağ alt kısmında bulunan "Kartvizit Kaydedin" düğmesine tıklayın.

 

Adım 6: Daha sonra yazımın doğru olup olmadığını kontrol etmenizi ister. Ek değişiklikler veya düzeltmeler yapmanız gerekiyorsa Düzenlemeye Devam Et Düğmesine tıklayın. Herhangi bir düzeltmeye veya başka bir değişikliğe ihtiyacınız yoksa Tasarımı Kaydet Düğmesine tıklayın.

 

Adım 7: Tasarımı kaydettikten sonra artık miktarını, kağıt hamurunu, kartvizitin arkasını nasıl tasarlanmasını istediğinizi ya da arkayı boş bırakmayı seçebilirsiniz. Yeni kartvizitiniz şimdi sepetinize eklenecek.

 

Farklı bir kişi / iş arkadaşı için aynı şablona sahip başka bir kartvizit yapmak isterseniz, tamamlamak için bu adımları tekrar uygulayabilirsiniz.

 

Ayrıca tüm projelerinizi "Projelerim" listenizde bulabilirsiniz. Kaydedildiğinde, kartvizitler bölümünüzün altında bu listede dosyalanacaklar.

 
Bir kartviziti düzenleme
keyboard_arrow_right

Kartınızı düzenlemeye devam etme konusunda sorun mu yaşıyorsunuz? Kartvizitinizi düzenlemeye nasıl devam edeceğiniz konusundaki adım adım talimatlar aşağıda sunulmuştur.

Adım 1: Lütfen sayfamızın en üst kısmında bulunan “ Hesap & Projeler”i bulun. Buradan Projelerim’i seçeceksiniz.

Adım 2: “Projelerim” sayfasını açtığınızda, düzenlemek istediğiniz Kartviziti bulacaksınız ve “Karti Düzenl3” yi seçin.

Bu sizi Adım 3 Düzenleme Aracına götürecektir.

Burada kartınız üzerindeki logo resmini değiştirebilir, üzerine metin ekleyebilir, çıkarabilir veya düzenleyebilirsiniz, kartvizitinizin arka kısmının tasarımı ile birlikte kart üzerindeki renkleri de değiştirebilirsiniz.

Adım 3: Logo resmini değiştirin.

Kartvizitinizin mevcut tasarımı içerisinde bulunan resmi seçerek silmek için "X”i tıklayarak resmi ortadan kaldırabilirsiniz.

Sonrasında, yeni kaydedilmiş bir logo resmini veya kendinize ait bir resmi yükleyebilirsiniz. Üst sol köşedeki “Logo/Resim Yükleyin” butonunu seçerek bunu yapabilirsiniz.

Şimdi hesabınıza kaydedilmiş olan farklı bir logoyu kullanmaya başlayabilirsiniz ya da bilgisayarınızdan farklı bir resim yükleyebilirsiniz.

Adım 4: Kartvizitinizin üzerinde bulunan metni değiştirin.

Metin kutuları ekranınızın sol tarafındadır. İstediğiniz metni eklemek, düzenlemek ve gerekli değişiklikleri yapmak için metin kutusunu tıklayın. Metni, metin fontunu, font büyüklüğünü, rengini değiştirebilirsiniz.

“Metin Ekle”yi tıklamak, kullanabileceğiniz yeni bir metin kutusu oluşturacaktır.

Adım 5: Kartvizitinizin arka kısmının tasarımını yapın

Kart tasarımı altındaki “Arka Tarafini Döndür”i tıklayın.

Kartın önündeki kartvizit tasarımını kullanmayı seçebildiğiniz gibi metin de ekleyebilirsiniz.

Adım 6: Tasarımınızı tamamladığınızda, sağ alt köşede bulunan Tasarımı Kaydet düğmesini tıklayabilirsiniz. Bu hesabınıza güncellenmiş bir versiyonu kaydedecektir. Sonrasında bunu hesabınıza eklemeye devam edebilir ya da siparişinizi tamamlamadan önce ürünlerinizi düzenlemeye devam edebilirsiniz.

Kartınızın güncellenmesini tamamladığınızda Tasarımı Kaydet’i seçin ve kartınız sipariş için hazır olacaktır