Logo

Hesabınıza Facebook Fotoğraflarınızı Yükleme.
keyboard_arrow_right
Premium Logo Paket Facebook dosyalarınızı hesabınıza nasıl kaydedeceğinizi görmek için lütfen aşağıdaki talimatlara bakınız. Facebook Kapak/Profil dosyalarına erişebilmek için Premium Logo Paket dosyalarını satın almalısınız.
 
Adım 1: Şirket sayfanızı seçin. Bunu yapmak için sağ üst köşedeki “Ok” seçeneğini kullanın.

Adım 2: Facebook ana sayfasının sol yanında yer alan “Sayfalar” altındaki şirket sayfanızı tıklayın.
 
Adım 3: Sağ üst köşedeki “Hesap”ı tıklayın ve “Sayfa olarak Facebook’u kullan”ı seçin.
 
Adım 4: Şirketinizin sayfasının isminin yanında bulunan “Anahtar”ı tıklayın.
 
Adım 5: sayfanın sol üst köşesinde bulunan şirketinizin profil resminin üzerine fare imlecini yerleştirin. Zaten bir resminiz varsa, “Resim Ekle” ya da “Resmi Değiştir” bağlantısı görünecektir.
 
Adım 6: “Resim Ekle ya da Resmi Değiştir” bağlantısını tıklayın.
 
Adım 7: Sonra “Fotoğraf Yükle”yi seçin.
 
Adım 8: Profil resmi için facebookprofile.png’yi veya Kapak fotoğrafı için facebookcover.png’yi seçin.
 
Adım 9: Profil seçeneği için logoyu genişletebilir ya da filtre ekleyebilirsiniz. Düzenlemeleri tamamladığınızda “Kaydet”i seçin.
 
Şimdi Facebook İşletme Sayfanıza logonuzu başarıyla yüklediniz. Sorularınız varsa lütfen bize bildirin!
Logo Metnine 30 Karakterden Fazlasını Ekleme
keyboard_arrow_right
Bizim özür dilemek, ne yazık ki şu anda bizim düzenleme aracı, yalnızca metin kutusu başına 30 karakter sağlar. Ancak, satın alındıktan sonra talep üzerine logo dosyaları ek metin ekleyebilirsiniz. Eğer logoyu satın aldıktan sonra, gerekli tam metni ile bize ulaşın ve 1 iş günü içerisinde size revize dosyaları alabilirsiniz geçiniz.
E-posta İmza URL’si Olarak Logo Ekle
keyboard_arrow_right
Merhaba,

Eğer logonun en iyi yardımcı olmak için, aşağıda sizin için adım talimatları bazı adım için baktım:

Click Here for Gmail Instructions

Başka sorularınız varsa bize bildirin!
Logomu Silebilir Miyim?
keyboard_arrow_right
Ben soruşturma için teşekkür ederiz. Ben Kaydedilen logosu şablonları silme seçeneğini sunmuyoruz şu anda sizi bilgilendirmek için üzgünüz. Biz oluşturmak ve istediğiniz gibi hesabınıza gibi birçok şablon kaydetme özelliği sağlarlar.
Benim Logo bir Telif veya TM Symbol yerleştirin miyim?
keyboard_arrow_right

Logosu bir telif hakkı veya marka sembolü yerleştirme hakkında soruşturma için teşekkür ederiz. Biz logo getirmedi marka haklarının size tavsiyelerde olamaz. Marka hakkı yürürlükteki kanunlara tabidir. Bu aynı zamanda logosu bir telif hakkı simgesi yerleştirme için de geçerlidir. Bu tür konularda tavsiye almak için, biz bir avukata danışmanızı öneririz. Bu nedenle, biz sizin için logo bir telif hakkı veya marka sembol eklemek olamaz.

Benim logosuna bir filigran yer miyim?
keyboard_arrow_right
Size logosunun bir filigran elde etmek için almak gerekir adımların emin. Eğer ayrıntılı özellikleri sağlamak Ancak, size program için gerekebilir dosya türünü sağlayabilir.
Ben bu Logo Sahibi Misiniz?
keyboard_arrow_right
Sorgunuzla ilgili daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyarım! Şirketimiz üzerinden dosya satın aldığınızda, satın aldığınız logo dosyalarının sınırsız kullanımı sağlanmaktadır. Bu, logonuzu istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz anlamına gelir. Kullandığınız şablonlar web sitemizde kalmaktadır; kullandığınız size özgü yazı tipi stili, renk seçimi ve objeler, metin boyutu ve konumu ile özelleştirilmiş logonuz, onu size özgü hale getirmektedir.
Logomuzu nasıl indirebilirim?
keyboard_arrow_right

Logonuzu bizimle birlikte tasarladığınız için teşekkür ederiz! Yeni logo dosyalarınızı bilgisayarınıza indirmenin birkaç yolu vardır.

Logonuz dosyaları, teşekkür sayfanıza ulaştığınızda, satın aldıklarında otomatik olarak bilgisayarınıza indirilir. Dosyalar bilgisayarınızın indirmeler için kullandığı varsayılan klasöre yüklenir. Bu yüklemeyi başlatmak için tarayıcınıza "izin vermeniz" de gerekebilir; dolayısıyla indirmeyi "engellediyseniz" dosyalar indirilmemiş olur. Çoğu tarayıcı, otomatik olarak bir "İndirilenler" veya "geçici" klasöre indirilecek şekilde ayarlanır, ancak bazıları Masaüstünüze gider. Şirket adınızın adını taşıyan ve sıkıştırılmış bir dosyanın "İndirilenler" klasörünü kontrol edin. Dosyaları hala bulamazsanız, bu varsayılan indirme konumunu kontrol etmek veya değiştirmek için tarayıcınızdaki ayarları görüntüleyin.

Hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-postayı kontrol edin. Satın alma işleminizden bir saat sonra logo dosyalarınızı indirmek için bir bağlantı içeren bir onay e-postası gönderiyoruz.
 
Dosyaları "İndirilenler" klasörünüzde bulamazsanız, logo dosyalarını istediğiniz zaman web sitemizden indirebilirsiniz. Web sitemizden indirmek için aşağıdaki talimatları izleyin.

1. Web sitemizdeki hesabınıza giriş yapın.
 
2. Sitemin herhangi bir sayfasındaki sağ üst köşedeki açılır menü aracılığıyla "Projelerim" sayfasına gidin (oturum açtıktan sonra bu görünmelidir).

3. Satın aldığınız logoyu sayfanın sol tarafında bulun. Kaydettiğiniz logonuzu ve ürün tasarımlarınızı kaydırmanız gerekebilir. Satın aldığınız logonun "Download All Logo Files.zip" linki olacaktır. Logo dosyalarınızın zip klasörünü indirmek için bu bağlantıyı tıklayın. Klasör, bilgisayarınızın indirmeler için kullandığı varsayılan klasöre yüklenecektir. Çoğu tarayıcı için bu, "İndirilenler" klasörü olacaktır. Şirketinizin adının adını taşıyan sıkıştırılmış bir klasör için "İndirilenler" klasörünüzü kontrol edin.

Dosyalarınızın sıkıştırılması - Dosyalarınızı indirdikten sonra, masaüstünüzdeki sıkıştırılmış logo dosyaları klasörünü veya bilgisayarınızdaki "İndirilenler" klasörünü kontrol edin. . Zip dosyası üzerinde bir fermuarlı bir klasöre benzeyecek ve işletmenizin adının adını taşıyacaktır.
 
Mac kullanıcıları: Bu klasörü tıkladığınızda, dosyalarınız otomatik olarak sıkıştırılacak ve bu dosyalara erişmek için menü çubuğundaki ekranın altında bir bağlantı görmeniz gerekir.

PC kullanıcıları: Sıkıştırılmış logo dosyalarınızın klasörünü seçin "İndirilenler" klasöründeyseniz, pencerenin üst menüsünden "Çıkart" ı tıklayın, ardından "Tümünü Çıkar" ı seçin. Sıkıştırılmış klasörde "Ayıkla" seçeneğini görmüyorsanız "sağ tıklayın". Yeni menüde 'sol tıkla' ya da "Tümünü Çık" ı seçin.

Ardından, dosyaların nereye gitmek istediğinizi girin. Dosyaları masaüstüne göndermenin en kolay olduğunu keşfettik. Dosyalarınızı, seçtiğiniz yere göndermek için "Çıkart" ı tıklayın.

3. Dosyalarınızı kullanarak - Şimdi logonuzun 16 sürümünü indirmiş olacaksınız.

Yeni logo dosyalarınızın hepsinden en etkili şekilde yararlanabilmeniz için harika bir video hazırladık.

Zamanında kayıtsız olursanız, verilen dosyalar arasındaki üst düzey farklar şunlardır:

PNG Dosyaları - PNG'ler, şeffaf bir arka plana sahip olan dosyalar olup, logonuzu renkli bir arka plan üzerine koyduğunuzda, renkli arka plan logonuz etrafında görünecektir. Bunlar, web sitelerinde, pazarlama materyalleri veya promosyon ürünleri gibi, göstermek istediğiniz renkli bir geçmişe sahip olduğunuz durumlarda en iyi şekilde kullanılır.

JPG Dosyaları - PNG dosyalarının aksine, JPG'lerin şeffaf bir arka planı yoktur ve logonuzu çevreleyen beyaz bir arka plan olacaktır. Bunlar PNG'lerden daha az kullanılır; yalnızca beyaz arka plan üzerine bir logo yerleştirirken kullanın.

EPS Dosyaları - EPS dosyaları, profesyonel bir grafik tasarımcı ile çalışırken veya spesifik olarak talep edildiğinde kullanılmalıdır. Bunlar, logonuzun kaynak dosyası olarak kabul edilir. Bunlar günlük kullanım için değildir.


Favicon - Bu, web sitesi tasarımınızı daha da kişiselleştirmek için bir web tarayıcısı tarayıcısında veya yer imi listesinde oluşturulmuş ve kullanılabilen bir simge dosyasıdır.

Buna ek olarak, logonuzun siyah beyaz ('BM' dosyaları), küçük ("SmallLogo") ve 400 dpi sürümleri sağladık. Logolarınızı basılı malzemeler için kullanırken, logonuzun 400dpi sürümlerini kullandığınızdan emin olun. Unutmayın, JPG dosyaları hala logonuzun etrafında beyaz bir kutuya sahip olacak ve PNG dosyalarının saydam bir arka planı olacaktır.

Logo dosyalarınızla ilgili ek yardım için Destek Formumuzu kullanarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Siparişiniz için tekrar teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince size yardımcı olmak için buradayız!

İtalik Yazı
keyboard_arrow_right
Merhaba,

Biz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Biz sadece bizim logo şablonları için belirli bir yazı tipi stilleri sağlar. Onlar italik olamaz beri, ben bu e-postada sitemizde yer değil yazı stilleri bir listesini eklenmiş. Aşağıdaki yazı stilleri arasından seçim Lütfen, veya kullanmak istediğiniz ve italik yazı stili .TFF dosyasını sağlayabilir aklınızda belirli bir yazı varsa, yanıt e-postaya ekleyin lütfen ve biz logo değiştirebilirsiniz senin için.
Satın Alımdan Sonraki Logo Değişiklikleri
keyboard_arrow_right
Logonuzu, satın alımınızdan sonraki 5 gün içerisinde istediğiniz zaman hesabınızdan kendi başınıza kolayca değiştirebilirsiniz.
Boyutu, yeri, rengi ve metni düzenleyebilirsiniz. Logonuzda değişiklik yapmanın, mevcut logonuzun yerine geçeceğini, bir kopyasını oluşturmayacağını lütfen unutmayın. Sadece aşağıdaki talimatları takip edin ve geliştirilmiş yeni bir logo oluşturmaya başlayın!
1. Hesabınıza bizimle giriş yapın.
2. Sitemizin herhangi bir sayfasının sağ üst köşesinde bulunan açılır menü aracılığıyla "Projelerim"e gidin(bu oturum açtığınızda gözükecektir).
3. Düzenlemek istediğiniz logoyu bulun. İstenen logonun altındaki "Logoyu Düzenle" düğmesine tıklayın. "Logoyu Düzenle" düğmesine tıkladıktan sonra, yaptığınız tüm değişikliklerin kalıcı olacağını belirten bir uyarı ekranı görüntülenecektir. Bu basitçe, logonuzu düzenleyip kaydettiğinizde, yaptığınız değişikliklerin bir kopya oluşturmak yerine sahip olduğunuz logonun artık bir parçası olacağını belirtir. Satın aldığınız bir önceki logo artık "Kayıtlı Logolar" sayfasına kaydedilmeyecektir. Yeni düzenlenmiş logonuzla değiştirilecektir.
4. Yukarıdaki (adım 3'te) belirtilen koşulları kabul ettiğinizde, düzenlemek istediğiniz logonun yükleneceği logo aracımıza götürüleceksiniz.
5. Logonuzu istediğiniz gibi düzenleyin.
6. Logonuzu zevkinize göre düzenlemeyi bitirdiğinizde, logonuzu kaydedin. Yeni düzenlenmiş ve kaydedilmiş logo dosyalarınızı indirebileceğiniz "Projelerim" sayfasına geri yönlendirileceksiniz.
Logonuzun satın alım tarihinden sonra 5 günden fazla olduysa, ücretsiz olarak logo renklerinizde, yazı tipi/metinde değişiklik yapmanıza veya bir seferliğine bir nesnenin yerini değiştirme imkanı sunuyoruz. Bu tek seferlik değişimden sonra, bir ücret hesaplanabilir veya ömür boyu logonuzu sınırsız şekilde düzenlemenize olanak sağlayan sınırsız değişiklik paketimizi satın almanız gerekir. Bu tek seferlik karşılıksız değişikliği istiyorsanız, lütfen kullanmak istediğiniz renk kodu ve yazı tipi stilleri dahil olmak üzere yapmak istediğiniz belirli değişiklikler listesi ile bize bir eposta gönderin ve biz de siparişinizi tamamlamaktan mutluluk duyarız.
Başka herhangi bir sorunuz veya endişeniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Şirketinizin marka ihtiyaçlarınız için bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!