Ödeme ve Kargo

Siparişimin / gönderimin durumunu nasıl izlerim?
keyboard_arrow_right
Son siparişiniz için teşekkürler. Bizi pazarlama ihtiyaçlarınız için seçtiğiniz için çok mutluyuz. Siparişinizin durumunu öğrenmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

Lütfen aklınızda bulundurun:
 
Ürettiklerinizle ürünlerinizi gönderiyoruz! Kişiselleştirilmiş ürünlerinizi mümkün olan en kısa sürede almaya çalışırken, üretim zamanlarının çeşitliliği nedeniyle öğelerinizi birkaç gönderide alabilirsiniz.
Genel teslimat süresi standart nakliye için 10-14 gün (ABD'de 7-10 iş günüdür). Öğelerimiz yalnızca iş günlerinde işlenir ve gönderilir.

Öğeniz, 7 gün sonra güncellenmiş izleme yapılmadan üretim aşamasında olduğunu bildirirse, bu belirli öğe için sevkiyat izlemesinin bulunmaması olasılığı vardır.
 
1. Web sitemizdeki hesabınıza giriş yapın.
 
2. Sitemizin herhangi bir sayfasındaki sağ üst köşedeki açılır menü aracılığıyla "Hesap Bilgilerim" sayfasına gidin (oturum açtıktan sonra bu görünmelidir).
 
3: "Sipariş Geçmişini Görüntüle" yi tıklayın. Siparişinizin mevcut durumunu görebilir ve varsa gönderim izleme bağlantılarını görüntüleyebilirsiniz.

Yaygın izleme durumu tanımları şunlardır:
 
"Üretimde": Ürün üretiliyor ve / veya sevkıyat aşamasındadır.
Öğeniz, 7 gün sonra güncellenmiş izleme yapılmadan üretim aşamasında olduğunu bildirirse, bu belirli öğe için sevkiyat izlemesinin bulunmaması olasılığı vardır.
 
"Sevk": Ürün sevk edildi. Nakliye işlemlerini izlemek için lütfen "bağlantı" yı tıklayın.
 
"Teslim edildi": Ürün gönderim adresinize teslim edildi.
 

Geçmişteki faturalarınızı bu "Sipariş Geçmişi" sayfasında da görebilirsiniz. Geçmişteki faturalarınızı görüntülemek ve yazdırmak için "Fatura" yı tıklayın veya herhangi bir geçmiş siparişin durumunu kontrol etmek için "Durum" u tıklayın.

Ürün durumum "teslim edildi", ancak öğeleri almadıysam ne olur?
 
· Lütfen parselinizi aldıysanız, teslimat adresinizdeki diğer insanlara sorun.
 
· Komşularınızla sizin için bir paket kabul edip etmediklerini kontrol edin.
 
· Sürücünün parselinizden atmış olabileceği, örneğin bir çöp kutusunun arkasındaki, kulübedeki, garajdaki veya sundurma üzerindeki güvenli alanları tarayın.
 
· Paketinizi tutup tutmadıklarını görmek için yerel Postane / teslimat bürosuna danışın. Öncelikle yerel posta hizmetlerinizle iletişim kurmanızı öneririz.
 
Listelenen sevkıyat adresi doğruysa, ancak tahmini teslimat süresinin ardından siparişinizi almadıysanız, Destek Formumuzu kullanarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Mümkünse, sorgunuzu daha da hızlandırmak için lütfen gönderim adresinizi ve sipariş kimliğinizi isteğinize ekleyin.

Ne Tür Ödeme Kabul Ediliyor?
keyboard_arrow_right
Sorgunuz için teşekkür ederiz. Şu anda Mastercard, Visa ve Discover dahil, kredi kartı ile online ödeme kabul edin. Eğer ödeme devam sonra, size ödeme bilgilerinizi girin açılan menüden diğer seçenekleri görebilirsiniz. 
Neden KDV var?
keyboard_arrow_right
Sipariş ile ilişkili herhangi bir KDV var bu yüzden Firmamız ABD'de yer almaktadır. Ayrıca, vergi tahsil edildi. Biz ABD şirket olduğundan bir KDV numarası var, ne de herhangi bir KDV ücret yok. Bu nedenle, bizim faturalarda herhangi bir KDV numarası yoktur ve biz yasal olarak faturanıza KDV numarası eklemek olamaz. Sağladığımız sipariş onayı biz sağlayabilir hepsi bu senin
kayıtları.

Sorularınız varsa ve anlayışınız için teşekkür ederiz eğer bize haber verin.