Visitekaartjes

Creëer meerdere kaarten en koop ze in één bestelling
keyboard_arrow_right

Nadat u uw visitekaartje hebt gekocht of voltooid en u hetzelfde visitekaartje voor een andere persoon of collega wilt kopen, gaat u te werk zoals hieronder is vermeld.

Voordat u begint met het maken van een nieuwe kaart, moet u uw eerste visitekaartje in uw winkelwagentje plaatsen met de door u gekozen opties.

Stap 1: Daarna klikt u op de knop "Mijn logos & projecten" in de rechterbovenhoek.

Stap 2: Kies vervolgens "Mijn projecten" in het uitklapmenu en klik vervolgens op Visitekaartjes aan de linkerkant.

Stap 3: U kiest daar het visitekaartje dat u voor een andere persoon of collega wilt maken en u klikt op de knop "Dubbele Kaart".

Stap 4: Hiermee gaat u naar Stap 3, onze bewerkingspagina. U kunt nu de persoonlijke informatie op deze pagina wijzigen door de witte tekstvakken aan de linkerkant van het scherm te gebruiken. Kies het tekstvak dat moet worden gewijzigd door op de tekst in het vak te klikken. U kunt de backspace-toets gebruiken om de huidige tekst te verwijderen of dubbelklikken op het tekstvak totdat deze is gemarkeerd en dan op de backspace-toets drukken om de huidige tekst te wissen.

Stap 5: Nadat u alle wijzigingen op het visitekaartje op deze pagina hebt aangebracht, klikt u op de knop "Visitekaartje Opsl", die zich rechtsonder in het bewerkingsscherm bevindt.

Stap 6: Vervolgens wordt u gevraagd om na te gaan of uw spelling correct is. Als u nog een wijziging of correctie moet aanbrengen, klikt u op de knop "Doorgaan met bewerken". Klik op de knop "Ontwerp opslaan" als u geen correcties of verdere wijzigingen hoeft aan te brengen.

Stap 7: Na het opslaan kunt u nu het volgende aangeven: uw hoeveelheid, uw papiervoorraad, hoe u wilt dat de achterkant van uw visitekaartje wordt ontworpen of dat u de achterkant blanco wilt laten. Uw nieuwe visitekaartje wordt nu aan uw winkelwagentje toegevoegd.

Als u nog een visitekaartje wilt maken met hetzelfde sjabloon voor een andere persoon of collega, volgt u deze stappen opnieuw om dat visitekaartje te voltooien.

U kunt ook alle visitekaartjes vinden in uw lijst "Mijn projecten". Zodra ze zijn opgeslagen, worden ze gearchiveerd onder uw visitekaart-gedeelte in deze lijst

Bewerk een visitekaartje
keyboard_arrow_right
Heeft u problemen met het verder bewerken van uw visitekaartje? Hier vindt u stapsgewijze instructies voor het bewerken van het onderstaande visitekaartje.
Stap 1: Zoek "Meine konto & projekte" bovenaan onze site. Hier kiest u "Meine Projekte".
Stap 2: Eenmaal op uw "Meine Projekte-pagina, vindt u het visitekaartjessjabloon dat u wilt bewerken en selecteert u "Ontwerp bewerken".
Via deze stap gaat u naar de Stap 3 Bewerkingstool.
Hier kunt u de afbeelding van het logo op uw kaart wijzigen, tekst op uw kaart toevoegen, verwijderen of bewerken, de kleuren op de kaart wijzigen en ook de achterkant van uw visitekaartje ontwerpen.
Stap 3: Verander de logoafbeelding.
U kunt de afbeelding verwijderen die zich momenteel in het ontwerp van uw visitekaartje bevindt door deze te selecteren en op de "X" te klikken om de afbeelding te verwijderen.
Vervolgens kunt u een nieuw opgeslagen logo toevoegen of een eigen afbeelding uploaden. U kunt dit doen door de knop "Logo /Bile hochladen" in de linkerbovenhoek te selecteren.
U kunt nu beginnen met het gebruik van een ander logo dat in uw account is opgeslagen of een externe afbeelding van uw computer uploaden.
Stap 4: Bewerk de tekst op uw visitekaartje
De tekstvakken bevinden zich aan de linkerkant van uw scherm. Klik op het tekstvak om de tekst die u wilt bewerken toe te voegen en de nodige wijzigingen aan te brengen. U kunt de tekst, het lettertype, de lettergrootte en de kleur wijzigen.
Als u de knop "Tekst hizufügen" selecteert, wordt er een nieuw tekstvak weergegeven dat u kunt gebruiken.
Stap 5: Ontwerp de achterkant van uw visitekaartje
Selecteer de knop “Rückseite Anzigen” onder het ontwerp van de kaart
U kunt tekst toevoegen en er ook voor kiezen om hetzelfde ontwerp visitekaartje van de voorkant van de kaart te gebruiken.
Stap 6: Nadat u uw ontwerp hebt voltooid, kunt u de knop “Ontwerp opslaan” in de rechterbenedenhoek selecteren. Hiermee wordt een bijgewerkte versie in uw account opgeslagen. U kunt vervolgens doorgaan om dit in uw account te plaatsen of doorgaan met het bewerken van producten voordat u uw bestelling voltooit.
Als u klaar bent met het bijwerken van uw kaart, selecteert u “Speichern Visitenkarte” en dan is uw kaart klaar om te bestellen.
Voeg een bewerkt logo toe aan een visitekaartje
keyboard_arrow_right
Als u het logo op uw visitekaartje wilt bewerken, gaat u naar de sectie ''Meine Projekte'' van uw account. U volgt dan de onderstaande stappen:
Stap 1: U gaat naar het visitekaartje dat u wilt bewerken en selecteert "Karte Bearbeiten".
Stap 2: Via deze stap gaat u naar de Stap 3 bewerkingstool.
U kunt de afbeelding verwijderen die momenteel deel uitmaakt van het ontwerp van uw visitekaartje door deze te selecteren en op de "X" te klikken om de afbeelding te verwijderen.
Stap 3: U hebt nu de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden door de knop "Logo/Bild  hochladen" te selecteren.
Hierna wordt een blok weergegeven waarmee u een logo kunt uploaden dat al in uw account aanwezig is of een afbeelding van buiten uw computer kunt uploaden.
Stap 4: Zodra u het nieuwe ontwerp op uw visitekaartje hebt geplaatst, kunt u het beoordelen om te zien of u nog verdere wijzigingen of bewerkingen wilt aanbrengen.
Stap 5: Kies ten slotte de knop "Speichem Visitenkarte" als u klaar bent.
Uw visitekaartjes zijn nu klaar om te worden besteld.