Voeg een bewerkt logo toe aan een visitekaartje

Laatst bijgewerkt: Apr 03, 2018 06:55PM UTC
Als u het logo op uw visitekaartje wilt bewerken, gaat u naar de sectie ''Meine Projekte'' van uw account. U volgt dan de onderstaande stappen:
Stap 1: U gaat naar het visitekaartje dat u wilt bewerken en selecteert "Karte Bearbeiten".
Stap 2: Via deze stap gaat u naar de Stap 3 bewerkingstool.
U kunt de afbeelding verwijderen die momenteel deel uitmaakt van het ontwerp van uw visitekaartje door deze te selecteren en op de "X" te klikken om de afbeelding te verwijderen.
Stap 3: U hebt nu de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden door de knop "Logo/Bild  hochladen" te selecteren.
Hierna wordt een blok weergegeven waarmee u een logo kunt uploaden dat al in uw account aanwezig is of een afbeelding van buiten uw computer kunt uploaden.
Stap 4: Zodra u het nieuwe ontwerp op uw visitekaartje hebt geplaatst, kunt u het beoordelen om te zien of u nog verdere wijzigingen of bewerkingen wilt aanbrengen.
Stap 5: Kies ten slotte de knop "Speichem Visitenkarte" als u klaar bent.
Uw visitekaartjes zijn nu klaar om te worden besteld.