Bewerk een visitekaartje

Laatst bijgewerkt: Apr 03, 2018 07:35PM UTC
Heeft u problemen met het verder bewerken van uw visitekaartje? Hier vindt u stapsgewijze instructies voor het bewerken van het onderstaande visitekaartje.
Stap 1: Zoek "Meine konto & projekte" bovenaan onze site. Hier kiest u "Meine Projekte".
Stap 2: Eenmaal op uw "Meine Projekte-pagina, vindt u het visitekaartjessjabloon dat u wilt bewerken en selecteert u "Ontwerp bewerken".
Via deze stap gaat u naar de Stap 3 Bewerkingstool.
Hier kunt u de afbeelding van het logo op uw kaart wijzigen, tekst op uw kaart toevoegen, verwijderen of bewerken, de kleuren op de kaart wijzigen en ook de achterkant van uw visitekaartje ontwerpen.
Stap 3: Verander de logoafbeelding.
U kunt de afbeelding verwijderen die zich momenteel in het ontwerp van uw visitekaartje bevindt door deze te selecteren en op de "X" te klikken om de afbeelding te verwijderen.
Vervolgens kunt u een nieuw opgeslagen logo toevoegen of een eigen afbeelding uploaden. U kunt dit doen door de knop "Logo /Bile hochladen" in de linkerbovenhoek te selecteren.
U kunt nu beginnen met het gebruik van een ander logo dat in uw account is opgeslagen of een externe afbeelding van uw computer uploaden.
Stap 4: Bewerk de tekst op uw visitekaartje
De tekstvakken bevinden zich aan de linkerkant van uw scherm. Klik op het tekstvak om de tekst die u wilt bewerken toe te voegen en de nodige wijzigingen aan te brengen. U kunt de tekst, het lettertype, de lettergrootte en de kleur wijzigen.
Als u de knop "Tekst hizufügen" selecteert, wordt er een nieuw tekstvak weergegeven dat u kunt gebruiken.
Stap 5: Ontwerp de achterkant van uw visitekaartje
Selecteer de knop “Rückseite Anzigen” onder het ontwerp van de kaart
U kunt tekst toevoegen en er ook voor kiezen om hetzelfde ontwerp visitekaartje van de voorkant van de kaart te gebruiken.
Stap 6: Nadat u uw ontwerp hebt voltooid, kunt u de knop “Ontwerp opslaan” in de rechterbenedenhoek selecteren. Hiermee wordt een bijgewerkte versie in uw account opgeslagen. U kunt vervolgens doorgaan om dit in uw account te plaatsen of doorgaan met het bewerken van producten voordat u uw bestelling voltooit.
Als u klaar bent met het bijwerken van uw kaart, selecteert u “Speichern Visitenkarte” en dan is uw kaart klaar om te bestellen.