Bewerk een product

Laatst bijgewerkt: Mar 27, 2018 04:23AM UTC

Om door te gaan met het bewerken van een T-shirt of een van onze productopties die zijn opgeslagen in uw account, moet u de onderstaande stappen volgen. Dit zal u begeleiden bij het uploaden van afbeeldingen, het bewerken van tekst en op ons klassieke ontwerp van de achterkant van T-shirts.

Stap 1: Zoek "Meine konto & projekte" bovenaan onze site. Hier kiest u "Meine Projekte".

Stap 2: Eenmaal op uw "Meine Projekte"-pagina selecteert u het item dat u wilt bewerken en daarna selecteert u "Design bearbeiten".

Stap 3: Afbeelding uploaden.

Dit brengt u naar onze Stap 3 Bewerkingstool. Hier kunt u een afbeelding uploaden door de knop "Logo/Bild hochladen" te selecteren.

U kunt een logo uploaden dat zich in uw account bevindt of een externe afbeelding vanaf uw computer.

Als u de grootte van de geüploade afbeelding wilt wijzigen, kunt u dit doen door op de pijlen te klikken en deze te verslepen.

Let op: op dit moment bieden we niet de mogelijkheid om externe afbeeldingen te uploaden voor onze borduurprocessen.

Stap 4: Tekst toevoegen

U hebt ook de mogelijkheid om tekst toe te voegen. Om te beginnen met het toevoegen van extra tekst aan uw product, selecteert u de knop "Text hinzufügen". Deze bevindt zich aan de linkerkant onder het voorbeeld van uw product.

Er verschijnt een tekstvak. U kunt hier de tekst invoeren die u nodig heeft.

U kunt verschillende letterstijlen en -groottes kiezen en de stijl van uw keuze kiezen.

Stap 5: Het bewerken van de achterkant van uw T-shirt

U kunt ook de achterkant van uw T-shirt ontwerpen door de optie "Rükseite Anzeigen" te selecteren

Bijna helemaal hetzelfde  zoals bij de voorzijde van het ontwerp van het T-shirt, kunt hier u een afbeelding uploaden of tekst op de achterkant van uw T-shirt toevoegen.

Stap 6: Nadat u uw ontwerp hebt voltooid, kunt u de knop “Speichern Design” in de rechterbenedenhoek selecteren. Hiermee wordt een bijgewerkte versie in uw account opgeslagen. U kunt vervolgens doorgaan om dit in uw account te plaatsen of doorgaan met het bewerken van producten voordat u uw bestelling voltooit.