Betaling en Verzending

Hoe kan ik de status van mijn bestelling/verzending?
keyboard_arrow_right
Bedankt voor uw recente bestelling bij ons. We zijn zo blij dat u hebt gekozen voor uw marketingbehoeften. Om de status van uw bestelling, volg de stappen hieronder.

Let op:

Wij versturen uw items zoals ze zijn geproduceerd! Omdat we ernaar streven om uw gepersonaliseerde items zo spoedig mogelijk aan u, kunt u uw artikelen in enkele overbrenging vanwege uiteenlopende productietijden.

Onze algemene levertijd 10-14 dagen (7-10 werkdagen in de V.S.) voor standaard verzending. Onze artikelen zijn verwerkt en verzonden alleen op werkdagen.
Als uw item is nog steeds in productie zonder bijgewerkt tracking na 7 dagen is er een kans dat het volgen van uw zending is niet beschikbaar voor dit onderwerp.

1. Meld u aan bij uw account op onze website.

2. Ga naar het gedeelte "My Account Info" pagina via het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina van onze site (deze moet verschijnen zodra u inlogt).

3: Klik op "View Order History". U zult in staat zijn om de huidige status van uw bestelling bekijken en eventuele verzending tracking links als ze beschikbaar zijn.

Gemeenschappelijk tracking status definities zijn:

"In productie": artikel wordt vervaardigd en/of wordt verzonden.
Als uw item is nog steeds in productie zonder bijgewerkt tracking na 7 dagen is er een kans dat het volgen van uw zending is niet beschikbaar voor dit onderwerp.

"Verzonden": Post is verzonden. Klik op "link" om verzendingen te volgen.

"Afgeleverd": post is bezorgd bij uw verzendadres.

U kunt ook uw oude facturen op deze "Bestelgeschiedenis" pagina. Klik op "Factuur" om uw oude facturen afdrukken of klik op "Status" voor het controleren van de status van een vroeger bestellen.

Wat moet ik doen als mijn cursusstatus is "Afgeleverd", maar ik heb niet de items?

· Informeer anderen uw afleveradres indien zij na ontvangst van uw bestelling.
· Neem contact op met uw buren om te zien of ze hebben ingestemd met een pakket voor u.
· Scan geen veilige gebieden het stuurprogramma mogelijk links uw pakket, zoals achter een prullenbak, in een schuur, in uw garage of op een veranda.
· Neem contact op met uw plaatselijke postkantoor/afleveringskantoor om te zien of ze houden uw pakket. Wij raden u aan contact op te nemen met uw lokale postdienst.

Als het verzendadres vermeld juist is, maar u hebt het niet ontvangen van uw bestelling na de verwachte levertijd, neem dan contact op met de klantenservice via ons contactformulier. Indien mogelijk, gelieve uw verzendadres en bestellingsnummer in uw verzoek om verdere bespoediging van uw vraag.
Terugkerende kosten?
keyboard_arrow_right
Ziet u iets terugkeren op uw account? U vraagt zich misschien af welke terugkerende kosten jaarlijks of per maand worden ingehouden. In sommige gevallen ziet u een jaarlijkse heffing binnen ons “Domein alleen aankopen”, terwijl in bundels met een e-mail of “websitebouwer & hosten” maandelijkse heffingen in rekening worden gebracht.
Zoals de meeste services, zijn er jaarlijkse en maandelijkse kosten om uw websiteservices actief te houden. Om deze terugkerende kosten te vinden, kunt u uw facturen binnen uw bestelgeschiedenis bekijken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.
​Welk type van de betaling wordt geaccepteerd?
keyboard_arrow_right
Hartelijk dank voor uw vraag. Wij accepteren betaling via creditcard, waaronder Mastercard, Visa en Discover. Wanneer u naar de kassa gaat, ziet u mogelijk andere opties in de vervolgkeuzelijst te selecteren waar u uw betalingsgegevens.
Waar kan ik mijn betaling voor mijn websiteabonnement updaten?
keyboard_arrow_right
We stellen uw voortgezette samenwerking op prijs en het voor ons kiezen voor het hosten en verbeteren van uw domein, zakelijke e-mail en/of website! Omdat het belangrijk is dat uw betalingsoptie up-to-date blijft binnen uw account, zullen we hieronder stap voor stap weergeven hoe u uw betaling in ons bestand kunt updaten.
Stap 1: Log in op uw account op onze website.
Stap 2: Ga naar het uitklapmenu in de rechterbovenhoek van de website. Deze moet verschijnen zodra u bent ingelogd en wordt weergegeven als "Meine konto & projekte (#)". Selecteer "Meine Kontoinformationen" in dit uitklapmenu.
Stap 3: Scroll omlaag naar het gedeelte met de tekst dat luidt “Wiederkehrende Zahlungen verwalten” en selecteer “Wiederkehrende Zahlungen Ansehen”.

Stap 4: U bevindt zich nu op de pagina “Meine wiederkehrenden Zahlungen”. Als u "Terug" selecteert, wordt u teruggebracht naar uw Meine konto pagina”. Door "Zahlungsmethode Aktualisieren" te selecteren, kunt u uw nieuwe betalingsinformatie toevoegen.

Stap 5: Nadat u uw betaling hebt bijgewerkt, moet u doorgaan met het invoeren van de nieuwe betalingsgegevens. Nadat dit is ingevoerd, controleert u of alles correct is en kunt u vervolgens de optie “Update” selecteren. *Weet dat de betaalpagina u op de hoogte zal stellen als de nieuwe methode geaccepteerd of afgewezen wordt.

Zodra u de nieuwe betalingsgegevens hebt ingevoerd en deze zijn geaccepteerd als geldige betaalmethode, moet u de volgende datum waarop uw abonnement moet worden betaald toestaan, voordat de creditcard in het bestand wordt bijgewerkt. En als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!
​Waarom is er geen BTW?
keyboard_arrow_right
Ons bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten, dus er is geen BTW gekoppeld aan uw bestelling. Daarnaast zou u geen belasting in rekening. Aangezien wij ons bedrijf beschikken wij niet over een BTW-nummer hebben wij betalen geen BTW verschuldigd. Om deze reden is er geen BTW-nummer op onze facturen en wij niet legaal voeg een BTW-nummer van uw factuur. De bevestiging van uw bestelling wij hebben is dat wij allemaal kunnen leveren voor uw eigen administratie.

Laat het ons weten als u vragen hebt en dank u voor uw begrip.
Hoe reactiveer ik mijn account?
keyboard_arrow_right
Eerst moet u ervoor zorgen dat u een betaalmethode hebt toegevoegd en bijgewerkt om uw abonnement opnieuw te kunnen activeren. Volg de onderstaande stappen om uw betaling bij te werken
Stap 1: Meld u aan op uw bij ons geadministreerde account.
Stap 2: Zoek "Meine akonto & projekte" in de rechterbovenhoek. In dit uitklapmenu selecteert u "Meine Kontoinformationen".
Stap 3: Scroll naar beneden en selecteer ''Wiederkehrende Zahlungen verwalten''. Hier voert u de nieuwe kaartinformatie in en werkt u de betaalmethode bij.
Stap 4: Nadat de kaart is toegevoegd, kunt u uw account nu eenvoudig opnieuw activeren door naar uw het beheer van uw domeinpagina te gaan. Volgend ziet u aan de top "Meine Webseite", dit is het recht van "Meine konto & projekte (#)".
Stap 5: Zoek het domein of abonnement dat u opnieuw wilt activeren en selecteer de keuze "Reactiveren" eronder.
U gaat nu verder met het selecteren van de abonnementen die u wilt reactiveren.