Terugkerende kosten?

Laatst bijgewerkt: Apr 03, 2018 08:19PM UTC
Ziet u iets terugkeren op uw account? U vraagt zich misschien af welke terugkerende kosten jaarlijks of per maand worden ingehouden. In sommige gevallen ziet u een jaarlijkse heffing binnen ons “Domein alleen aankopen”, terwijl in bundels met een e-mail of “websitebouwer & hosten” maandelijkse heffingen in rekening worden gebracht.
Zoals de meeste services, zijn er jaarlijkse en maandelijkse kosten om uw websiteservices actief te houden. Om deze terugkerende kosten te vinden, kunt u uw facturen binnen uw bestelgeschiedenis bekijken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.