Promotionele producten

Kan ik een voorbeeld van De Merchandise?
keyboard_arrow_right
Dank u voor ons toont interesse in onze producten. Wij zijn er trots op met de hoogste kwaliteit producten en service mogelijk. Hoewel we momenteel niet beschikt over gratis monsters van onze producten bieden wij een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Met deze garantie kunt u gerust om een van onze producten.
Bewerk een product
keyboard_arrow_right

Om door te gaan met het bewerken van een T-shirt of een van onze productopties die zijn opgeslagen in uw account, moet u de onderstaande stappen volgen. Dit zal u begeleiden bij het uploaden van afbeeldingen, het bewerken van tekst en op ons klassieke ontwerp van de achterkant van T-shirts.

Stap 1: Zoek "Meine konto & projekte" bovenaan onze site. Hier kiest u "Meine Projekte".

Stap 2: Eenmaal op uw "Meine Projekte"-pagina selecteert u het item dat u wilt bewerken en daarna selecteert u "Design bearbeiten".

Stap 3: Afbeelding uploaden.

Dit brengt u naar onze Stap 3 Bewerkingstool. Hier kunt u een afbeelding uploaden door de knop "Logo/Bild hochladen" te selecteren.

U kunt een logo uploaden dat zich in uw account bevindt of een externe afbeelding vanaf uw computer.

Als u de grootte van de geüploade afbeelding wilt wijzigen, kunt u dit doen door op de pijlen te klikken en deze te verslepen.

Let op: op dit moment bieden we niet de mogelijkheid om externe afbeeldingen te uploaden voor onze borduurprocessen.

Stap 4: Tekst toevoegen

U hebt ook de mogelijkheid om tekst toe te voegen. Om te beginnen met het toevoegen van extra tekst aan uw product, selecteert u de knop "Text hinzufügen". Deze bevindt zich aan de linkerkant onder het voorbeeld van uw product.

Er verschijnt een tekstvak. U kunt hier de tekst invoeren die u nodig heeft.

U kunt verschillende letterstijlen en -groottes kiezen en de stijl van uw keuze kiezen.

Stap 5: Het bewerken van de achterkant van uw T-shirt

U kunt ook de achterkant van uw T-shirt ontwerpen door de optie "Rükseite Anzeigen" te selecteren

Bijna helemaal hetzelfde  zoals bij de voorzijde van het ontwerp van het T-shirt, kunt hier u een afbeelding uploaden of tekst op de achterkant van uw T-shirt toevoegen.

Stap 6: Nadat u uw ontwerp hebt voltooid, kunt u de knop “Speichern Design” in de rechterbenedenhoek selecteren. Hiermee wordt een bijgewerkte versie in uw account opgeslagen. U kunt vervolgens doorgaan om dit in uw account te plaatsen of doorgaan met het bewerken van producten voordat u uw bestelling voltooit.

 
Upload mijn eigen afbeeldingen naar uw producten
keyboard_arrow_right
Tijdens het maken van uw product heeft u de mogelijkheid om extra afbeeldingen te uploaden in de Stap 3 Bewerkingstool. U kunt zelfs uw eigen externe afbeelding uploaden!
Stap 1: Selecteer in de Stap 3 Bewerkingstool de knop met de tekst “Logo/Bild hochladen”
Stap 2: U ziet dan een scherm verschijnen met de vraag om door de logo's in uw account te bladeren en er een te selecteren, of een logo/afbeelding vanaf uw computer te uploaden. Het is het beste om een PNG- of JPG-bestand te gebruiken.
Stap 3: Nadat u uw afbeelding hebt geüpload, kunt u de afbeelding bijsnijden of roteren om deze op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u "Speichern Visitenkarte" selecteert wanneer u klaar bent met het ontwerpen van uw product.
*Weet dat deze optie niet is opgenomen in onze geborduurde producten. We hopen deze optie in de toekomst aan te bieden