Upload mijn eigen afbeeldingen naar uw producten

Laatst bijgewerkt: Mar 27, 2018 04:24AM UTC
Tijdens het maken van uw product heeft u de mogelijkheid om extra afbeeldingen te uploaden in de Stap 3 Bewerkingstool. U kunt zelfs uw eigen externe afbeelding uploaden!
Stap 1: Selecteer in de Stap 3 Bewerkingstool de knop met de tekst “Logo/Bild hochladen”
Stap 2: U ziet dan een scherm verschijnen met de vraag om door de logo's in uw account te bladeren en er een te selecteren, of een logo/afbeelding vanaf uw computer te uploaden. Het is het beste om een PNG- of JPG-bestand te gebruiken.
Stap 3: Nadat u uw afbeelding hebt geüpload, kunt u de afbeelding bijsnijden of roteren om deze op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u "Speichern Visitenkarte" selecteert wanneer u klaar bent met het ontwerpen van uw product.
*Weet dat deze optie niet is opgenomen in onze geborduurde producten. We hopen deze optie in de toekomst aan te bieden