Algemene

Account aanmaken
keyboard_arrow_right
We stellen uw interesse in onze services zeer op prijs. Volg de onderstaande stappen om u aan te melden en een account aan te maken.
Stap 1: Bezoek onze website.
Stap 2: Selecteer de optie ‘Logo's’ om te starten.
Stap 3: Nadat u uw logo-ontwerp hebt gemaakt, slaat u uw ontwerp op. Daarna bevestigt u uw e-mail en maakt u een wachtwoord voor uw account dat u elke keer dat u inlogt, moet gebruiken.
Stap 4: Nadat uw account is aangemaakt, kunt u zoveel sjablonen maken en opslaan als u wilt en ze worden gedurende 5 werkdagen opgeslagen voor toekomstige bezoeken aan onze website.
Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp
Waar kunt u printproducten?
keyboard_arrow_right
Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten. We hebben meerdere facricagefaciliteiten en om u te voorzien van de snelste service wij maken gebruik van de mogelijkheid die het dichtst bij u.