Account aanmaken

Laatst bijgewerkt: Apr 03, 2018 07:34PM UTC
We stellen uw interesse in onze services zeer op prijs. Volg de onderstaande stappen om u aan te melden en een account aan te maken.
Stap 1: Bezoek onze website.
Stap 2: Selecteer de optie ‘Logo's’ om te starten.
Stap 3: Nadat u uw logo-ontwerp hebt gemaakt, slaat u uw ontwerp op. Daarna bevestigt u uw e-mail en maakt u een wachtwoord voor uw account dat u elke keer dat u inlogt, moet gebruiken.
Stap 4: Nadat uw account is aangemaakt, kunt u zoveel sjablonen maken en opslaan als u wilt en ze worden gedurende 5 werkdagen opgeslagen voor toekomstige bezoeken aan onze website.
Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp