Waar kan ik mijn betaling voor mijn websiteabonnement updaten?

Laatst bijgewerkt: Apr 03, 2018 07:54PM UTC
We stellen uw voortgezette samenwerking op prijs en het voor ons kiezen voor het hosten en verbeteren van uw domein, zakelijke e-mail en/of website! Omdat het belangrijk is dat uw betalingsoptie up-to-date blijft binnen uw account, zullen we hieronder stap voor stap weergeven hoe u uw betaling in ons bestand kunt updaten.
Stap 1: Log in op uw account op onze website.
Stap 2: Ga naar het uitklapmenu in de rechterbovenhoek van de website. Deze moet verschijnen zodra u bent ingelogd en wordt weergegeven als "Meine konto & projekte (#)". Selecteer "Meine Kontoinformationen" in dit uitklapmenu.
Stap 3: Scroll omlaag naar het gedeelte met de tekst dat luidt “Wiederkehrende Zahlungen verwalten” en selecteer “Wiederkehrende Zahlungen Ansehen”.

Stap 4: U bevindt zich nu op de pagina “Meine wiederkehrenden Zahlungen”. Als u "Terug" selecteert, wordt u teruggebracht naar uw Meine konto pagina”. Door "Zahlungsmethode Aktualisieren" te selecteren, kunt u uw nieuwe betalingsinformatie toevoegen.

Stap 5: Nadat u uw betaling hebt bijgewerkt, moet u doorgaan met het invoeren van de nieuwe betalingsgegevens. Nadat dit is ingevoerd, controleert u of alles correct is en kunt u vervolgens de optie “Update” selecteren. *Weet dat de betaalpagina u op de hoogte zal stellen als de nieuwe methode geaccepteerd of afgewezen wordt.

Zodra u de nieuwe betalingsgegevens hebt ingevoerd en deze zijn geaccepteerd als geldige betaalmethode, moet u de volgende datum waarop uw abonnement moet worden betaald toestaan, voordat de creditcard in het bestand wordt bijgewerkt. En als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!