Ondersteuningscentrum

Hoe kan ik de status van mijn bestelling/verzending?

Laatst bijgewerkt: Mar 27, 2018 04:50AM UTC
Bedankt voor uw recente bestelling bij ons. We zijn zo blij dat u hebt gekozen voor uw marketingbehoeften. Om de status van uw bestelling, volg de stappen hieronder.
 
Let op:
 
Wij versturen uw items zoals ze zijn geproduceerd! Omdat we ernaar streven om uw gepersonaliseerde items zo spoedig mogelijk aan u, kunt u uw artikelen in enkele overbrenging vanwege uiteenlopende productietijden.
 
Onze algemene levertijd 10-14 dagen (7-10 werkdagen in de V.S.) voor standaard verzending. Onze artikelen zijn verwerkt en verzonden alleen op werkdagen.
Als uw item is nog steeds in productie zonder bijgewerkt tracking na 7 dagen is er een kans dat het volgen van uw zending is niet beschikbaar voor dit onderwerp.
 
1. Meld u aan bij uw account op onze website.
 
2. Ga naar het gedeelte "My Account Info" pagina via het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina van onze site (deze moet verschijnen zodra u inlogt).
 
3: Klik op "View Order History". U zult in staat zijn om de huidige status van uw bestelling bekijken en eventuele verzending tracking links als ze beschikbaar zijn.
 
 
Gemeenschappelijk tracking status definities zijn:
 
"In productie": artikel wordt vervaardigd en/of wordt verzonden.
Als uw item is nog steeds in productie zonder bijgewerkt tracking na 7 dagen is er een kans dat het volgen van uw zending is niet beschikbaar voor dit onderwerp.
 
"Verzonden": Post is verzonden. Klik op "link" om verzendingen te volgen.
 
"Afgeleverd": post is bezorgd bij uw verzendadres.
 
U kunt ook uw oude facturen op deze "Bestelgeschiedenis" pagina. Klik op "Factuur" om uw oude facturen afdrukken of klik op "Status" voor het controleren van de status van een vroeger bestellen.
 
Wat moet ik doen als mijn cursusstatus is "Afgeleverd", maar ik heb niet de items?
 
· Informeer anderen uw afleveradres indien zij na ontvangst van uw bestelling.
· Neem contact op met uw buren om te zien of ze hebben ingestemd met een pakket voor u.
· Scan geen veilige gebieden het stuurprogramma mogelijk links uw pakket, zoals achter een prullenbak, in een schuur, in uw garage of op een veranda.
· Neem contact op met uw plaatselijke postkantoor/afleveringskantoor om te zien of ze houden uw pakket. Wij raden u aan contact op te nemen met uw lokale postdienst.

 
Als het verzendadres vermeld juist is, maar u hebt het niet ontvangen van uw bestelling na de verwachte levertijd, neem dan contact op met de klantenservice via ons contactformulier. Indien mogelijk, gelieve uw verzendadres en bestellingsnummer in uw verzoek om verdere bespoediging van uw vraag.
a9036b5c6146e5715fe07f45366dd943@logomixinc.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete