Hoe kan ik mijn websitebouwer-abonnement upgraden?

Laatst bijgewerkt: Feb 16, 2019 08:04AM UTC
Uw website kan worden geüpgraded om video's, diavoorstellingen, ledensecties en geavanceerde e-commercefuncties te ondersteunen.
Als u uw website wilt upgraden, Ga naar je Beheer mijn domein pagina meld je aan bij je account en te kiezen voor "Meine Webseite (#)". U ziet drie opties - het pakket die u al hebt, en twee upgradepakketten.***
Door te upgraden naar een van onze premium websitepakketten krijgt u de volgende extra functies:
Pro Website Pakket
-Maak diavoorstellingen om uw bedrijf te presenteren
-Voeg video's en audio toe aan uw site
-Wachtwoordbeveiligingspagina’s zodat alleen klanten of leden ze kunnen zien
-Ledensectie van uw site voor maximaal 100 leden
-E-commerce ondersteuning voor maximaal 25 producten met 3% vergoeding
Zakelijk website pakket
-Maak diavoorstellingen om uw bedrijf te presenteren
-Voeg video's en audio toe aan uw site
-Wachtwoordbeveiligingspagina’s zodat alleen klanten of leden ze kunnen zien
-Ledensectie van uw site voor een onbeperkt aantal leden
-E-commerce ondersteuning voor een onbeperkt aantal producten
-Voorraadbeheersysteem
-Verzend- en belastingcalculator
- Geen kosten voor e-commercetransacties
-SSL-beveiliging voor uw site
***Let op: op dit moment kunnen we geen automatische upgrades voor klanten in Brazilië ondersteunen. Als u in Brazilië bent en een abonnement op uw websitebouwer wilt upgraden, neemt u contact op met de klantenservice.