​Waarom is er geen BTW?

Laatst bijgewerkt: Mar 27, 2018 05:00AM UTC
Ons bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten, dus er is geen BTW gekoppeld aan uw bestelling. Daarnaast zou u geen belasting in rekening. Aangezien wij ons bedrijf beschikken wij niet over een BTW-nummer hebben wij betalen geen BTW verschuldigd. Om deze reden is er geen BTW-nummer op onze facturen en wij niet legaal voeg een BTW-nummer van uw factuur. De bevestiging van uw bestelling wij hebben is dat wij allemaal kunnen leveren voor uw eigen administratie.

Laat het ons weten als u vragen hebt en dank u voor uw begrip.