Logo

Voeg 30+ Tekens aan Logo Tekst
keyboard_arrow_right
Onze excuses, helaas op dit moment onze bewerkprogramma staat slechts 30 tekens per vak. Echter, na de aankoop kunnen wij de extra tekst voor uw logo bestanden op verzoek. Zodra u hebt aangeschaft uw logo, neem dan contact met ons op te nemen voor de volledige tekst nodig en we kunnen de gewijzigde bestanden naar u 1 werkdag.
Logo toevoegen als URL voor e-mail handtekening
keyboard_arrow_right
Hallo,

Om u te helpen het meeste uit uw logo te krijgen, hebben we gekeken naar een aantal stap voor stap instructies voor u hieronder:

Klicken Sie hier für die Gmail-Anleitung

Laat het ons weten als u nog vragen!
Kan ik een Logo verwijderen?
keyboard_arrow_right

IK moet u tot mijn spijt meedelen op dit moment bieden we de mogelijkheid om opgeslagen verwijderen logo templates. Wij bieden de mogelijkheid voor het maken en opslaan als veel sjablonen in uw account als u wilt.

Kan ik een Copyright of TM Symbool op mijn logo?
keyboard_arrow_right

Hartelijk dank voor uw vraag over het plaatsen van een copyright of een handelsmerk symbool op uw logo. We kunnen u niet adviseren over merkrechten met betrekking tot uw logo. Merkrechten zijn onderworpen aan de geldende wetgeving. Dit geldt voor het plaatsen van een copyright symbool op uw logo ook. Voor advies over dergelijke zaken, raden wij u aan een advocaat te raadplegen. Vanwege dit, kunnen we niet toevoegen van een auteursrecht of een handelsmerk symbool om uw logo voor u.

Kan ik een watermerk op mijn logo?
keyboard_arrow_right

Wij zijn niet zeker van de stappen die u zou moeten nemen om te komen tot een watermerk van uw logo. Echter, als u de uitgebreide specificaties bieden wij u het type bestand dat u nodig heeft voor het programma.

​Heb ik eigen Dit Logo?
keyboard_arrow_right

Ik zou graag meer informatie doorgeven met betrekking tot uw aanvraag! Wanneer u bestanden bij ons bedrijf koopt, krijgt u onbeperkt gebruik van de logo-bestanden die u hebt gekocht. Dit betekent dat u uw logo mag gebruiken waar u maar wilt. De sjablonen die u hebt gebruikt, blijven op onze website staan; uw logo op maat met zijn unieke tekenstijl, kleurselectie en object, tekstgrootte en positie maken uw logo uniek voor u.

Hoe download ik mijn logo bestanden?
keyboard_arrow_right

Bedankt voor het ontwerpen van uw logo! Er zijn een aantal manieren om uw nieuw logo bestanden naar uw computer.

De logo-bestanden worden automatisch naar uw computer gedownload bij aanschaf als u onze pagina hartelijk dank. De bestanden zijn gedownload naar welke standaardmap uw computer gebruikt voor downloads. Het kan ook zijn dat je op "Allow" uw browser om deze te downloaden, dus als je "blocked" downloads de bestanden vervolgens zou niet zijn gedownload. De meeste browsers zijn ingesteld om automatisch downloaden naar een gedeelte met "Downloads" of "temp" map, maar sommigen zullen ga naar uw bureaublad. Controleer uw "Downloads" map voor een zip-bestand met de naam na uw bedrijfsnaam. Als u nog steeds niet kunt vinden, kunt u de weergave van de instellingen van uw browser te controleren op of wijzig deze standaarddownloadmap.

Controleer de e-mail die u hebt gebruikt bij het aanmaken van uw account. Wij sturen u een bevestigingsmail binnen een uur van uw aankoop, met een koppeling voor het downloaden van uw logo bestanden.

Als u niet kunt vinden, kunt u de bestanden in de "Downloads" map, u kunt altijd download de logobestanden via onze website op elk gewenst moment. Voor het downloaden van onze website, volgt u de onderstaande aanwijzingen.

1. Aanmelden bij uw account op onze website.

2. Ga naar het gedeelte "My Projects" pagina via het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina van onze site (deze moet verschijnen zodra u inlogt).

3. Zoek het logo dat u hebt gekocht op de linkerzijde van de pagina. U kunt bladeren door uw opgeslagen logo en productontwerpen. Het logo dat u hebt aangeschaft, zal een "Download alle Logobestanden.zip" link. Klik op deze link voor het downloaden van het zip-map van uw logo bestanden. De map wordt gedownload naar wat default folder op uw computer voor downloads. Voor de meeste browsers, dit wordt de "Downloads" map. Controleer uw "Downloads" map voor een ingepakte map na uw bedrijfsnaam.

Het uitpakken van de bestanden - als je eenmaal hebt gedownload van uw bestanden, controleert voor het gezipte logobestanden map op uw bureaublad of in het "Downloads" map op uw computer. Het .zip-bestand ziet eruit als een map met rits overheen en wordt vernoemd naar uw firmanaam.

Mac-gebruikers: als u op deze map, worden de bestanden automatisch uitgepakt en u ziet een link onderaan uw scherm in de menubalk om deze bestanden te openen.

PC-gebruikers: selecteer uw zip logobestanden map als u zich binnen het "Downloads" map, klik op "Uitpakken" in het menu aan de bovenkant van het venster en kies vervolgens "Extract All". Als u geen "uittreksel" optie, 'klik met de rechtermuisknop op het bestand. In het nieuwe menu, 'links-klik' of kies "Alles uitpakken".

Voer waarin u de bestanden wilt gaan. We hebben geconstateerd dat het verzenden van de bestanden naar uw desktop is het makkelijkst. Klik op "Uitpakken" met het versturen van uw bestanden naar de locatie die u hebt gekozen.

4. Gebruik uw bestanden - u hebt nu 16 versies van uw logo downloaden.

We hebben een geweldige video waarin u de meest effectieve manieren om gebruik te maken van al uw nieuwe logobestanden.

Als u weinig tijd hebt, hier zijn de niveauverschillen tussen de opgenomen bestanden:

PNG-bestanden - PNG verhogen zijn bestanden die een transparante achtergrond zodat wanneer u uw logo op een gekleurde achtergrond, de gekleurde achtergrond toont rond uw logo. Deze worden het best gebruikt in situaties waar u een gekleurde achtergrond u wilt laten zien, zoals op websites, marketingmateriaal, of promotionele producten.

JPG bestanden - in tegenstelling tot PNG-bestanden, JPG-bestanden geen transparante achtergrond en een witte achtergrond rondom uw logo. Deze worden minder vaak gebruikt dan PNG verhogen - alleen gebruiken bij het plaatsen van een logo op een witte achtergrond.

EPS-bestanden - EPS-bestanden moeten worden gebruikt bij het werken met een professionele grafisch ontwerper of als specifiek gevraagd. Ze worden beschouwd als het bronbestand van uw logo. Deze zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik.

Favicon -- dit is een pictogram bestand aangemaakt en kunnen worden gebruikt op een websites browser bar of favorietenlijst verder te helpen personaliseer uw website design.

Daarnaast hebben we zwarte en witte ('BM' bestanden), klein ("SmallLogo"), Middelgrote vierkant logo en 400dpi versies van uw logo. Wanneer u uw logo voor drukwerk moet ervoor worden gezorgd dat de 400dpi versies van uw logo. Onthoud, JPG bestanden zullen nog een wit vierkant rond uw logo- en PNG-bestanden hebben een transparante achtergrond.

Voor extra hulp bij uw logobestanden, neemt u contact op met de klantenservice via ons contactformulier

Nogmaals bedankt voor je bestelling. Wij staan klaar om u te helpen op een manier die we kunnen!

​cursief Fonts
keyboard_arrow_right
Hallo,

We zouden blij zijn om u te helpen. Wij leveren alleen bepaald lettertype stijlen voor ons logo templates. Omdat ze niet cursief kunnen zijn, heb ik een lijst van lettertypes hebben we niet opgenomen op onze site in deze e-mail bevestigd. Maak uw keuze uit de volgende lettertypes, of als u een specifiek lettertype in gedachten dat je wilt gebruiken en kan de cursieve tekenstijl .TFF bestand te bieden, dan kunt u dit opnemen in uw antwoord e-mail en kunnen we dit veranderen op uw logo voor u.
Logo verandert na aankoop
keyboard_arrow_right

U kan gemakkelijk en op elk ogenblik veranderingen aanbrengen aan uw logo binnen 5 dagen na aankoop vanuit uw account.

U kan de grootte, plaatsing, kleur en tekst wijzigen. Wees u er a.u.b. van bewust dat het aanbrengen van veranderingen uw huidig logo vervangt en geen kopie creëert. Volg gewoon de instructies onderaan en u bent op weg naar een verbeterd logo!

1. Log in bij uw account bij ons.

2. Ga naar de "Mijn Projecten"-pagina via het drop-down menu in de rechterhoek bovenaan op eender welke pagina van onze site (dit zou moeten verschijnen eens ingelogd).

3. Vind het logo dat u wenst te wijzigen. Klik op de "Wijzig Logo"-knop onderaan het gewenste logo. Na op de "Wijzig Logo"-knop gedrukt te hebben, zal een waarschuwingsscherm verschijnen dat vermeldt dat alle aangebrachte veranderingen permanent zijn. Dit wil gewoon zeggen dat eens u het logo gewijzigd en opgeslagen heeft, er geen kopie gecreëerd werd en de veranderingen die u heeft gemaakt nu deel uitmaken van het logo. Het vorige logo dat u hebt aangekocht zal niet langer op de "Opgeslagen Logo's"-pagina te vinden zijn. Het zal vervangen zijn door uw zopas gewijzigde logo.

4. Eens u de bovenaan vermelde voorwaarden geaccepteerd heeft (in stap 3), zal u doorverwezen worden naar onze logotool waar het logo dat u wil wijzigen geladen zal worden.

5. Wijzig uw logo zoals gewenst.

6. Sla uw logo op eens u klaar bent met het naar wens te wijzigen. U zal terug doorverwezen worden naar de "Mijn Projecten"-pagina, waar u de mogelijkheid heeft uw zopas gewijzigde logobestanden te downloaden.

Als de aankoopdatum van uw logo langer dan 5 dagen geleden is, bieden we u eenmalig gratis wijzigingen aan uw logo's kleuren, lettertype/tekst of plaatsing aan. Na deze eenmalige verandering kan u een vergoeding of aankoop van ons ongelimiteerde veranderingenpakket, dat levenslang wijzigingen aan uw logo toestaat, gevraagd worden. Indien u gebruik wil maken van deze eenmalige gratis verandering, zend ons dan a.u.b. een email met een lijst van de specifieke veranderingen die u wil maken, inclusief kleurcodes en lettertypes. We zullen u dan graag van dienst zijn.

Voel u a.u.b. vrij om ons te contacteren indien u nog verdere vragen of bedenkingen heeft. Bedankt om ons te kiezen voor de brandingnoden van uw bedrijf!

Upload uw Facebook-bestanden naar uw account
keyboard_arrow_right
Zie hieronder voor instructies over het uploaden van uw Premium Logo Pakket Facebook-bestanden naar uw account. U moet de Premium Logo Pakket-bestanden aanschaffen om toegang te krijgen tot de Facebook Kaft/Profiel-bestanden.
Stap 1: Kies uw bedrijfspagina. Om dit te doen, selecteert u de optie "Pijl" in de rechterbovenhoek.
Stap 2: Klik op uw bedrijfspagina bij “Pagina's” aan de linkerkant van de Facebook-startpagina.
Stap 3: Klik op “Account” in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer “Facebook gebruiken als pagina”.
Stap 4: Klik daarna op “Omwisselen” naast de naam van de pagina van uw bedrijf.
Stap 5: Plaats uw muis op de profielafbeelding van uw bedrijf in de linkerbovenhoek van de pagina. De link "Afbeelding toevoegen" wordt weergegeven of "Afbeelding wijzigen" als u al een afbeelding hebt geüpload.
Stap 6: Klik op de link “Afbeelding toevoegen of afbeelding wijzigen”.
Stap 7: Selecteer vervolgens “Foto uploaden"
Stap 8: Kies het facebookprofile.png voor de profielafbeelding of facebookcover.png voor de foto op de kaft.
Stap 9: Voor de profieloptie kunt u het logo vergroten of filters toevoegen. Nadat u uw bewerkingen hebt voltooid, selecteert u "Opslaan".
U hebt uw logo nu met succes op uw Facebook Bedrijfspagina staan. Laat het ons weten als u nog vragen hebt!