Kan ik een Copyright of TM Symbool op mijn logo?

Laatst bijgewerkt: Mar 27, 2018 04:29AM UTC

Hartelijk dank voor uw vraag over het plaatsen van een copyright of een handelsmerk symbool op uw logo. We kunnen u niet adviseren over merkrechten met betrekking tot uw logo. Merkrechten zijn onderworpen aan de geldende wetgeving. Dit geldt voor het plaatsen van een copyright symbool op uw logo ook. Voor advies over dergelijke zaken, raden wij u aan een advocaat te raadplegen. Vanwege dit, kunnen we niet toevoegen van een auteursrecht of een handelsmerk symbool om uw logo voor u.